Paudin-dealer in Benelux

Vlijmscherp Koksmes ligt naast een Vis

Paudin-dealer in de Benelux

Voor degenen die een Paudin-mes willen kopen en uit Nederland, België of Luxemburg komen, sinds 2021 is Linpet, een handelsonderneming uit Dordrecht, de exclusieve Paudin-dealer in de Benelux. Zoals de messen digitaal de wereld veroverden via Amazon, geldt dat vanaf 2021 specifiek voor een klein deel van de wereld: de Benelux. In dit geval niet zozeer via Amazon, wel via Bol.com. Op dit platform gebeurt opvallend genoeg hetzelfde als voorheen op Amazon: binnen korte tijd druppelden veel positieve reviews binnen.

‘Geen Chinese troep!’

Voor de Dordtse onderneming zijn de Paudin-messen niet zomaar handelswaar. De messen betekenen veel voor eigenaar Peter Groeneweg. Vol geestdrift spreekt hij over de gebruikte staalsoorten, het aanzetstaal, over hoe een mes juist te slijpen, et cetera. Het regent onderwijl vaktermen en Peter gaat als vanzelf alsmaar sneller spreken als hij over de Paudin-producten begint. Hierbij wil hij nog een belangrijk aandachtspunt aanstippen: ‘Paudin is geen Chinese troep! Het is wel in China gemaakt, maar in een stad met een 1.400-jarige geschiedenis aan het produceren van messen. Messen betekenen hier écht iets voor de inwoners. Bovendien zijn de Paudin-messen volgens de befaamde Japanse methode gefabriceerd.’

Vragen zijn welkom!
Nadat Peter in 2021 de messenverkoop in de Benelux had opgestart, nam de bevlogenheid alleen maar toe bij de ondernemer. Al snel liet hij deze speciale Paudin-Benelux website bouwen om de kwaliteitsmessen een nóg mooier en passender podium te geven.
En mocht je na het grasduinen op deze website toch nog vragen hebben over de messen van Paudin, benader hem gerust, hij staat je met plezier en veel kennis te woord!